Forestil dig en app, hvor du, uanset hvor du er, kan lære fra spændende iværksættere, eksperter og investorer. Foundcrowd inspirerer og guider gennem både korte og lange visuelt flotte videoer, artikler, citater og podcasts. En app, hvor du kan blive underholdt og samtidig blive klogere.

Foundcrowd fungerer som din helt egen ´iværksætterrådgiver´ der dagligt giver dig ny viden og inspiration og besvarer alle de spørgsmål du må have, lige fra hvordan du bedst muligt finder investering til hvordan du sammensætter et ‘killer’team’. Du kan skrive og connecte med andre, der interesserer sig for iværksætteri og måske finde samarbejdspartnere til dit næste projekt. En app som er dit go-to-place når det kommer til at blive klogere indenfor iværksætteri og udbrede dit netværk. 

Denne app er snart tilgængelig for dig – velkommen til Foundcrowd! 

Foundcrowd er en platform for iværksættere, investorer og start-ups, hvor læring og vidensdeling har højeste prioritet. Med henblik på at inspirere, forbinde og kultivere den nuværende og kommende generation af iværksættere har vi med en app skabt et iværksætterunivers bestående af artikler, videoer og podcasts baseret på historier, rådgivning og læring fra iværksættere, investorer og startups. Dertil har Foundcrowd et socialt forum, hvor man kan skrive og connecte med andre iværksættere, investorer og folk med interesse for iværksætteri.

Vi har indtil videre lavet video interviews med over 40 spændende iværksættere, eksperter og investorer, som er blevet til over 300 videoer samt en masse artikler. Alt content sætter fokus og svar på alle de spørgsmål, man som iværksætter sidder inde med. Vi får hele tiden skabt nyt indhold så du er opdateret med hvad der sker på den danske iværksætterscene.

Vores vision og hvordan Foundcrowd virker

Foundcrowd er sat i verden for at gøre iværksætteri tilgængeligt for alle med interesse for opstart af virksomhed. Dette gør vi via en intuitiv app, som samler alt det bedste fra den danske iværksætterscene. Vi skaber unikt indhold i form af videoer, podcasts og artikler af danske iværksættere og startups med henblik på at inspirere, uddanne og guide. Foundcrowd tilgodeser vi den nuværende og kommende generation af iværksættere. 

Vores brugere vil gennem inspirerende og motiverende materiale lære om alt relateret til opstart af en virksomhed. Derved bliver de bliver udrustet og engageret til at turde føre deres ide ud i livet. Der findes i Danmark tusindevis af spændende iværksættere og startups, som ikke tilstrækkeligt får delt deres historie og viden. Foundcrowd vil give disse personligheder taletid og dele deres unikke historier og kompetente viden, så andre kan få gavn af det. Vi vil fokusere på succeshistorier såvel som dem, der ikke klarede den for at dække hele paletten af livet som iværksætter.

Foundcrowd er med andre ord din helt egen iværksætterrådgiver på din smartphone.

Foundcrowds sociale forum er for dig der gerne vil udbrede dit netværk. Du kan connecte med andre iværksættere og få svar på dine spørgsmål. Med vores sociale forum kan du både skrive direkte til andre brugere eksempelvis med henblik på at finde partnere. Du kan læse og indgå i en masse spændende posts fra andre brugere, samtidig med du selv kan stille spørgsmål.

Har du en historie du gerne vil dele?

Har du gang i et spændende projekt? Eller tænker du, at du har noget spændende viden ift. iværksætteri eller personlig udvikling, som du gerne vil dele? Så tag endelig kontakt til os! Vi kommer til dig og laver spændende videointerviews. Alle interviews bliver vist i vores app, så andre brugere kan få gavn af det. Du kan også sende os dit eget materiale i form af videoer, artikler, podcasts m.m. Hermed vil vi vurdere, om materialet kan eksponeres gennem Foundcrowd appen. 

Vi kan ikke vente til at lancere vores app og vi håber du vil være en del af Foundcrowd!

Efterlad din kommentar